Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,060 FG: 1,017 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 10,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg Pale 1 kg Flaka Havre 650 gram Hvete 650 gram Flaka Hvete 250 gram Acid [B]Humle og krydder[/B] 10 gram Ahtanum 20 min. 30 gram Citra 5 min. 45 gram Ahtanum 0 min. 30 gram Citra 0 min. 45 gram Simcoe 0 min. 40 gram Vic Secret 10 dager 20 gram Simcoe 10 dager 40 gram Vic Secret 5 dager 20 gram Simcoe 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] 1 stk Whirlfloc 15 min. 1 teskje gjærnæring 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 68 grader 10 min på 76,7 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Vossakveik Gjærmengde: 50ml slurry Informasjon om gjæring: Lagde Mariaue etter skylling. Pitch 27 grader. 2 døgn 34 grader. 2 døgn 31 grader. Resta 29 grader. 2 døgn CC. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. februar 2019 Flasket: 27. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N