Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,060
FG: 1,017
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 10,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg Pale
1 kg Flaka Havre
650 gram Hvete
650 gram Flaka Hvete
250 gram Acid

[B]Humle og krydder[/B]
10 gram Ahtanum 20 min.
30 gram Citra 5 min.
45 gram Ahtanum 0 min.
30 gram Citra 0 min.
45 gram Simcoe 0 min.
40 gram Vic Secret 10 dager
20 gram Simcoe 10 dager
40 gram Vic Secret 5 dager
20 gram Simcoe 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
1 stk Whirlfloc 15 min.
1 teskje gjærnæring 10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 68 grader
10 min på 76,7 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Vossakveik
Gjærmengde: 50ml slurry
Informasjon om gjæring:
Lagde Mariaue etter skylling.
Pitch 27 grader.
2 døgn 34 grader.
2 døgn 31 grader.
Resta 29 grader.
2 døgn CC.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. februar 2019
Flasket: 27. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N