Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk frukt lambic
OG: 1,039
FG: 0,997
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 4,0
Beregnet farge: 6,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
28.2% Bonsak Gårdsmalteri Salome Lager 
11.3% Castle Malting Chateau Chit Wheat Malt Flakes
9.9% Castle Malting Chateau Wheat Blanc
4.2% Castle Malting Chateau Acid
4.2% Castle Malting Chateau Rye
42,3% Ferskenpure

[B]Humle og krydder[/B]
Fuggles (gammel lavalfa)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65gr 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Bootleg Sour Solera
Gjærmengde: 1pk
Informasjon om gjæring:
90 dager ukontrollert romtemp

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. juli 2019
Flasket: 13. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F