Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk frukt lambic OG: 1,039 FG: 0,997 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 4,0 Beregnet farge: 6,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 28.2% Bonsak Gårdsmalteri Salome Lager 11.3% Castle Malting Chateau Chit Wheat Malt Flakes 9.9% Castle Malting Chateau Wheat Blanc 4.2% Castle Malting Chateau Acid 4.2% Castle Malting Chateau Rye 42,3% Ferskenpure [B]Humle og krydder[/B] Fuggles (gammel lavalfa) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65gr 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Bootleg Sour Solera Gjærmengde: 1pk Informasjon om gjæring: 90 dager ukontrollert romtemp [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. juli 2019 Flasket: 13. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F