Brygger: Hans Christian Løberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1,100
FG: 1,028
Mengde vørter: 12,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 9,6%
Beregnet IBU: 75,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10% Munich Dark
5% Crystal 120
3% Pale Chocolate
3% Chocolate
3% Roasted Barley
2% Flaked Oats

[B]Humle og krydder[/B]
35 g Chinook og 10 g Columbus, 60 min
1 g/L Columbus, 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]
10 g eikechips

[B]Meskeinformasjon[/B]
62 -69, 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 1
Informasjon om gjæring:
17 grader en uke + 21 grader en uke
overføres til eikechips, 12 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. oktober 2017
Flasket: 3. november 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N