Brygger: Hans Christian Løberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: OG: 1,100 FG: 1,028 Mengde vørter: 12,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 9,6% Beregnet IBU: 75,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10% Munich Dark 5% Crystal 120 3% Pale Chocolate 3% Chocolate 3% Roasted Barley 2% Flaked Oats [B]Humle og krydder[/B] 35 g Chinook og 10 g Columbus, 60 min 1 g/L Columbus, 1 min [B]Andre ingredienser[/B] 10 g eikechips [B]Meskeinformasjon[/B] 62 -69, 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 1 Informasjon om gjæring: 17 grader en uke + 21 grader en uke overføres til eikechips, 12 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. oktober 2017 Flasket: 3. november 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N