Brygger: Jan Henrik Jørgensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/maibock OG: 1,066 FG: 1,017 Mengde vørter: 9,0l Mengde ferdig øl: 8,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils malt, 74% Vienna, 13% Munich, 7% Acid malt, 4% Victory, 2% [B]Humle og krydder[/B] Polaris, 19 IBU@60min Hallertauer Mittelfrueh, 5 IBU@30min Hallertauer Mittelfrueh, 3 IBU@15min Hallertauer Mittelfrueh, 2 IBU@5min [B]Andre ingredienser[/B] 1ea. Protafloc Tablet 1ea. Servomyces 1ea. Yeast Nutrient 10ml Clarity Ferm [B]Meskeinformasjon[/B] Acid rest @ 38degC for 30min Protein rest @ 58degC for 10min Mash @ 65degC for 90min Mash @ 72degC for 60min Mash out @ 76degC for 15min #1 Decoction @ 65degC for 15min #2 Decoction @ 72degC for 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2487PC Gjærmengde: 2L Starter Informasjon om gjæring: 10degC for 6 days 11degC for 12 days [B]Kommentarer[/B] Kegged and carbonated with 1.5L wort. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. januar 2020 Flasket: 20. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N