Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1138 FG: 1015 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 15,5% Beregnet IBU: 65,0 Beregnet farge: 195 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Munich Havregryn Pale Chocolate Caramunich III Roasted Barley Special B Demerarasukker [B]Humle og krydder[/B] Magnum @ 60 min: 50 g EKG @ 15 min: 50 g Jarrylo 15 min: 50 g EKG @ 0 min: 50 g Jarrylo 0 min: 50 g [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 C i 60 min 72 C i 30 min 78 C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 og EC-1118 Gjærmengde: 700 mrd celler Informasjon om gjæring: Gjæret på 18 grader i 5 dager. Så tilsatt champagnegjær og temperatur økt til 20 grader. Matet med 500 g demerara sukker (som lake) i 4 omganger (annenhver dag) etter stormgjæring. Totalt 16 dagers gjæring. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. mai 2019 Flasket: 11. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F