Brygger: Steffen Bugge
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4A Engelsk ordinary bitter
OG: 1,041
FG: 1,013
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 3,7%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Caramel Munich II
Biscuit

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Golding

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
120 min @ 67 degC
10 min @ 77 degC

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: 322 mrd
Informasjon om gjæring:
Start på 17 degC med naturlig økning til 20 degC.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. september 2019
Flasket: 9. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F