Brygger: Steffen Bugge Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4A Engelsk ordinary bitter OG: 1,041 FG: 1,013 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 3,7% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Caramel Munich II Biscuit [B]Humle og krydder[/B] East Kent Golding [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 120 min @ 67 degC 10 min @ 77 degC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: 322 mrd Informasjon om gjæring: Start på 17 degC med naturlig økning til 20 degC. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. september 2019 Flasket: 9. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F