Brygger: Lars Svanberg Jakobsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1,049
FG: 1,009
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,25%
Beregnet IBU: 21,6
Beregnet farge: 6,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Best Pilsen Malt 88,9%
Best Caramel Pils 5,6%
Best Wheat Malt 5,6%

[B]Humle og krydder[/B]
Tettnang 35g kok 60 min
Tettnang 15g kok 30 min
Tettnang 15g kok 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min 64,4 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs #WLP029
Gjærmengde: 238 milliarder celle
Informasjon om gjæring:
18 grader i 2 dager 
17 grader i 12 dager 
cold crash

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. januar 2020
Flasket: 23. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F