Brygger: Lars Svanberg Jakobsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1,049 FG: 1,009 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,25% Beregnet IBU: 21,6 Beregnet farge: 6,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best Pilsen Malt 88,9% Best Caramel Pils 5,6% Best Wheat Malt 5,6% [B]Humle og krydder[/B] Tettnang 35g kok 60 min Tettnang 15g kok 30 min Tettnang 15g kok 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min 64,4 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs #WLP029 Gjærmengde: 238 milliarder celle Informasjon om gjæring: 18 grader i 2 dager 17 grader i 12 dager cold crash [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. januar 2020 Flasket: 23. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F