Brygger: Karl Olav Nybø
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1,050
FG: 1,012
Mengde vørter: 120,0l
Mengde ferdig øl: 110,0l
Alkoholstyrke: 4,99%
Beregnet IBU: 21,7
Beregnet farge: 7,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilnermalt
Viennamalt
Carapils
Munich 2

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
Tettnang

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
3 steg:
50 grader - 30 min
66 grader - 45 min
76 grader - 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp833
Gjærmengde: 2230 billioner
Informasjon om gjæring:
8 grader første uken og sakte opp til 12 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Medbrygger Trygve Sande

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. januar 2020
Flasket: 24. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F