Brygger: Karl Olav Nybø Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1,050 FG: 1,012 Mengde vørter: 120,0l Mengde ferdig øl: 110,0l Alkoholstyrke: 4,99% Beregnet IBU: 21,7 Beregnet farge: 7,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilnermalt Viennamalt Carapils Munich 2 [B]Humle og krydder[/B] Magnum Tettnang [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 3 steg: 50 grader - 30 min 66 grader - 45 min 76 grader - 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp833 Gjærmengde: 2230 billioner Informasjon om gjæring: 8 grader første uken og sakte opp til 12 grader. [B]Kommentarer[/B] Medbrygger Trygve Sande [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. januar 2020 Flasket: 24. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F