Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 12C Flamsk rød) Ekstra ingredienser: OG: 1054 FG: 1008 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 48 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 3800 g Vienna 7 EBC 2800 g Aroma Malt 150 EBC 1800 g Munich Malt 20 EBC 1200 g Cara Munich I 100 EBC 1500 g Special B 300 EBC 1200 g Wheat Malt 3 EBC 600 g Flaked Wheat 3 EBC 2000 g [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh 2.7 % 0 g 60 min Perle 4.9 % 67 g 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 70 graders mesk i 60 minutter, hev så til 76 grader i 10 min,skyllevann 80 grader. Kok to timer. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 3763 Roeselare Ale Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 20 °C 365 days [B]Kommentarer[/B] Bryggedag 07.01.2018 Tatt over på eikefat 13.1.2018. 19 mnd på eikefat. Fatet 13.08.2019 Flaket hvete meskes, sammen med ca. 10 % afv malten, separat på 63 gr. i 15 min før det meskes sammen med resten av malten. Justert vann med to ts klorid og to ts sulfat. PH målt til 5.2 før justering. 2 ts. Gjærnæring 4 ts. Irish Moss. Ingen vannjustering 2 pk Roeselare Bledn, 2 mnd gamle. Suppler med 50 gr.US 05 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. januar 2018 Flasket: 13. august 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F