Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 12C Flamsk rød)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1054
FG: 1008
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 48 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt	3	EBC	3800	g	
Vienna	7	EBC	2800	g	
Aroma Malt	150	EBC	1800	g	
Munich Malt	20	EBC	1200	g	
Cara Munich I	100	EBC	1500	g	
Special B	300	EBC	1200	g	
Wheat Malt	3	EBC	600	g	
Flaked Wheat	3	EBC	2000	g

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh	2.7	%	0	g	60	min	
Perle	4.9	%	67	g	60	min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
70 graders mesk i 60 minutter, hev så til 76 grader i 10 min,skyllevann 80 grader. Kok to timer.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 3763 Roeselare Ale
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
20	°C	365	days

[B]Kommentarer[/B]
Bryggedag 07.01.2018
Tatt over på eikefat 13.1.2018. 19 mnd på eikefat. Fatet 13.08.2019

Flaket hvete meskes, sammen med ca. 10 % afv malten, separat på 63 gr. i 15 min før det meskes sammen med resten av malten.

Justert vann med to ts klorid og to ts sulfat. PH målt til 5.2 før justering.

2 ts. Gjærnæring
4 ts. Irish Moss.
Ingen vannjustering

2 pk Roeselare Bledn, 2 mnd gamle. Suppler med 50 gr.US 05

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. januar 2018
Flasket: 13. august 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F