Brygger: Ølklubben Balder Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1,045 FG: 1,012 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 14,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt Hvete Malt Flaket Hvete Malt [B]Humle og krydder[/B] Perle humle Saaz humle Knuste koriander frø [B]Andre ingredienser[/B] Pomerans skall [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk på 72 grader 60 minutt mesk på 65 grader, ingen stegmesking Utmesk på 78 grader 24 liter skyllevann [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove Jacis M21 Gjærmengde: 2 poser Informasjon om gjæring: Ikke satt gjærstarter. 15 dager gjæring i kjeller på 20 grader [B]Kommentarer[/B] Tilsatt whirlfloc klarningsmiddel 2 gram [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. august 2018 Flasket: 19. august 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N