Brygger: Ølklubben Balder
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1,045
FG: 1,012
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 14,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt
Hvete Malt
Flaket Hvete Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Perle humle
Saaz humle
Knuste koriander frø

[B]Andre ingredienser[/B]
Pomerans skall

[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk på 72 grader
60 minutt mesk på 65 grader, ingen stegmesking
Utmesk på 78 grader
24 liter skyllevann

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mangrove Jacis M21
Gjærmengde: 2 poser
Informasjon om gjæring:
Ikke satt gjærstarter.
15 dager gjæring i kjeller på 20 grader

[B]Kommentarer[/B]
Tilsatt whirlfloc klarningsmiddel 2 gram

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. august 2018
Flasket: 19. august 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N