Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Engelsk old/strong ale OG: 1068 FG: 1017 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter (Crisp) (7,9 EBC) BEST Vienna (BESTMALZ) (9,0 EBC) BEST Red X (BESTMALZ) (30,0 EBC) BEST Munich Dark (BESTMALZ) (28,0 EBC) Caramalt (Thomas Fawcett) (29,6 EBC) Crystal 240 (Crisp) (240,0 EBC) Pale Crystal (Thomas Fawcett) (75,0 EBC) [B]Humle og krydder[/B] Nugget [13,00 %] - Boil 60,0 min Cascade [7,00 %] - Boil 30,0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 30 min 63 grader 30 min 67 grader 10 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp007 Gjærmengde: 3 Informasjon om gjæring: 14 dager 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. november 2018 Flasket: 1. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F