Brygger: Dag Frode Aasnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5G Engelsk old/strong ale
OG: 1068
FG: 1017
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter (Crisp) (7,9 EBC)
BEST Vienna (BESTMALZ) (9,0 EBC)
BEST Red X (BESTMALZ) (30,0 EBC)
BEST Munich Dark (BESTMALZ) (28,0 EBC)
Caramalt (Thomas Fawcett) (29,6 EBC)
Crystal 240 (Crisp) (240,0 EBC)
Pale Crystal (Thomas Fawcett) (75,0 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
Nugget [13,00 %] - Boil 60,0 min
Cascade [7,00 %] - Boil 30,0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
30 min 63 grader
30 min 67 grader
10 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp007
Gjærmengde: 3
Informasjon om gjæring:
14 dager 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. november 2018
Flasket: 1. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F