Brygger: Andreas Rosén Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1,059 FG: 1,010 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 31,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best Pale Ale Malt 2,00 Kg Best Pale Ale Malt 100 g knust 500g Best Pilsen Malt 2,00 Kg Best Munich Malt 500g Best Caramel Pils 500g Crisp Crystal malt 150 100g [B]Humle og krydder[/B] 30,00 g Hallertauer Mittelfrueh 60,0 min 15,00 g Styrian Goldings 60,0 min 20,00 g Hallertauer Mittelfrueh 30,0 min 10,00 g Styrian Goldings 30,0 min 30,00 g Styrian Goldings 0,0 min 40,00 g Styrian Goldings tørrhumle 7,0 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Dobbel infusjon 65C i 30min, 72C i 30min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 510 Gjærmengde: 300 mrd celler Informasjon om gjæring: Primær 18-19C i 7 dager Sekundær 13-14C i 17 dager, tilsatt oppdyrket bunnslam fra Orval-flasker [B]Kommentarer[/B] Inneholder bunnslam fra Orval-flasker. Brygget sammen med Bjørn Lodve Wikstrøm [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. november 2019 Flasket: 27. desember 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N