Brygger: Andreas Rosén
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1,059
FG: 1,010
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 31,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Best Pale Ale Malt 2,00 Kg
Best Pale Ale Malt 100 g knust 500g
Best Pilsen Malt 2,00 Kg
Best Munich Malt 500g
Best Caramel Pils 500g
Crisp Crystal malt 150 100g

[B]Humle og krydder[/B]
30,00 g Hallertauer Mittelfrueh 60,0 min
15,00 g Styrian Goldings 60,0 min
20,00 g Hallertauer Mittelfrueh 30,0 min
10,00 g Styrian Goldings 30,0 min
30,00 g Styrian Goldings 0,0 min
40,00 g Styrian Goldings tørrhumle 7,0 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Dobbel infusjon 65C i 30min, 72C i 30min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 510
Gjærmengde: 300 mrd celler
Informasjon om gjæring:
Primær 18-19C i 7 dager
Sekundær 13-14C i 17 dager, tilsatt oppdyrket bunnslam fra Orval-flasker

[B]Kommentarer[/B]
Inneholder bunnslam fra Orval-flasker. Brygget sammen med Bjørn Lodve Wikstrøm

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. november 2019
Flasket: 27. desember 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N