Brygger: Eivind Nilsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3B Bock
OG: 1,066
FG: 1,022
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 37 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Münic, pilsner, Crystal og sjokolademalt

[B]Humle og krydder[/B]
Northdowm og Hersbrucker humle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Fermentis s23
Gjærmengde: 44 gram
Informasjon om gjæring:
10-11 grader i ca tre veker. 16 grader tre dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. oktober 2018
Flasket: 5. november 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N