Brygger: Eivind Nilsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 1,066 FG: 1,022 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 37 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Münic, pilsner, Crystal og sjokolademalt [B]Humle og krydder[/B] Northdowm og Hersbrucker humle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis s23 Gjærmengde: 44 gram Informasjon om gjæring: 10-11 grader i ca tre veker. 16 grader tre dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. oktober 2018 Flasket: 5. november 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N