Brygger: Hans Olav Rønneseth Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk frukt lambic OG: 1,050 FG: 1,012 Mengde vørter: 46,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 6,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8.1 kg (69.8%) — BestMalz Pilsen — Grain — 3 EBC 3.5 kg (30.2%) — Thomas Fawcett Wheat Torrified — Grain — 3.9 EBC [B]Humle og krydder[/B] 34 g (33 IBU) — Northdown 19% — Boil — 60 min [B]Andre ingredienser[/B] Bringebær 4.756 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash 0.88 g — Epsom Salt (MgSO4) — Mash 1.048 g — Gypsum (CaSO4) — Mash 6.286 ml — Lactic Acid 80% — Mash [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk — 45 °C — 10 min Innmesk — 58 °C — 5 min Hovedmesk 1 — 65 °C — 35 min Hovedmesk 2 — 72 °C — 20 min Utmesk — 75 °C — 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Gjærmengde: 300ml Informasjon om gjæring: Primary — 20 °C — 2 days Tilsatte dregs fra Cantillonflaske ved SG 1.030 Secondary — 20 °C — 200 days på eikefat Ny dregs etter 100 dager Omstikk 20 liter på dag 200 Tilsatt 1,5kg bringebær - lot stå i 3 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. desember 2018 Flasket: 20. juli 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N