Brygger: Anders Johan Dalshov Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1065 FG: 1010 Mengde vørter: 12,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 57,0 Beregnet farge: 5,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3kg Maris Otter Ale Malt 200g dextrose [B]Humle og krydder[/B] Boiling 75min * Amarillo (8,9%) 25g @ 30 min * Amarillo (8,9%) 25g @ 15 min * Amarillo (8,9%) 50g @ 7d [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] * 66˚C 45 min * 77˚C 15 min * 77˚C 10 min (rest) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP-001 Gjærmengde: 1 pack Informasjon om gjæring: Profile - BrewPi 20˚C 2d 17˚C 7d 22˚C 3d 2˚C 18h (coldcrash) [B]Kommentarer[/B] Bitterness estimated in Speidel Braumeister recipe program. Carbonation ended bit on the low end, even if using 4g dextrose / 0,5L bottle (2x Muntons/bottle). Carbonated for 3 weeks @ 20-22˚C. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. august 2019 Flasket: 14. august 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N