Brygger: Anders Johan Dalshov
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1065
FG: 1010
Mengde vørter: 12,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 57,0
Beregnet farge: 5,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3kg Maris Otter Ale Malt
200g dextrose

[B]Humle og krydder[/B]
Boiling 75min

* Amarillo (8,9%)		25g @ 30 min
* Amarillo (8,9%)		25g @ 15 min
* Amarillo (8,9%)		50g @ 7d

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
* 66˚C	45 min
* 77˚C	15 min
* 77˚C	10 min (rest)

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP-001
Gjærmengde: 1 pack
Informasjon om gjæring:
Profile - BrewPi

20˚C 2d
17˚C 7d
22˚C 3d
2˚C 18h (coldcrash)

[B]Kommentarer[/B]
Bitterness estimated in Speidel Braumeister recipe program.

Carbonation ended bit on the low end, even if using 4g dextrose / 0,5L bottle (2x Muntons/bottle). Carbonated for 3 weeks @ 20-22˚C.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. august 2019
Flasket: 14. august 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N