Brygger: Finn Berger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1,046 FG: 1,007 Mengde vørter: 34,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt 5,15 kg pilsnermalt 0,15 kg syremalt [B]Humle og krydder[/B] Humle 47 Perle @60 35 gr Hallertauer M.fr. @ 15 35 gr Hallertauer M.fr. @ 5 [B]Andre ingredienser[/B] 1 ts kalsiumklorid 5 gr Supermoss 10 dråper Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket ved 63 + 72 + 77, batch sparging [B]Gjæring[/B] Gjærtype: w-34/70 Gjærmengde: 4 liters starter Informasjon om gjæring: Gjæret på 10 grader, diacetylrest på 16 [B]Kommentarer[/B] Karbonert med vørter [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. februar 2019 Flasket: 2. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N