Brygger: Finn Berger
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1,046
FG: 1,007
Mengde vørter: 34,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt
5,15 kg pilsnermalt
0,15 kg syremalt

[B]Humle og krydder[/B]
Humle
47 Perle @60
35 gr Hallertauer M.fr. @ 15
35 gr Hallertauer M.fr. @ 5

[B]Andre ingredienser[/B]
1 ts kalsiumklorid
5 gr Supermoss
10 dråper Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket ved 63 + 72 + 77, batch sparging

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: w-34/70
Gjærmengde: 4 liters starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 10 grader, diacetylrest på 16

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med vørter

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. februar 2019
Flasket: 2. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N