Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2E Mørk tsjekkisk pilsner
OG: 1,050
FG: 1,015
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 55 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt - 2600 g
Munich - 800 g
Victory - 500 g
Caramunich II - 500 g
Pale choco - 400 g
Carafa special II - 150 g
Syremalt - 80 g

[B]Humle og krydder[/B]
60 min: Magnum, 18 g
2 min: Saaz, 30 g

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc, gjærnæring, Brewers Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 C i 60 min
72 C i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand Diamond
Gjærmengde: Starter, ca 2,5 l
Informasjon om gjæring:
10 C i 18 døgn
15 C i 3 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. desember 2019
Flasket: 28. desember 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F