Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2E Mørk tsjekkisk pilsner OG: 1,050 FG: 1,015 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 55 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt - 2600 g Munich - 800 g Victory - 500 g Caramunich II - 500 g Pale choco - 400 g Carafa special II - 150 g Syremalt - 80 g [B]Humle og krydder[/B] 60 min: Magnum, 18 g 2 min: Saaz, 30 g [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc, gjærnæring, Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C i 60 min 72 C i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand Diamond Gjærmengde: Starter, ca 2,5 l Informasjon om gjæring: 10 C i 18 døgn 15 C i 3 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. desember 2019 Flasket: 28. desember 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F