Brygger: Hans Olav Rønneseth Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,055 FG: 1,015 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 43,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 9,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10 kg (83.3%) — BestMalz Pilsen — Grain — 3 EBC 1 kg (8.3%) — Thomas Fawcett Caramalt — Grain — 29.5 EBC 1 kg (8.3%) — BestMalz Wheat Malt — Grain — 4.8 EBC [B]Humle og krydder[/B] 20 g (15 IBU) — Ella (aka Stella) 15% — Boil — 60 min 50 g (7 IBU) — Cascade 5.6% — Boil — 15 min 70 g (4 IBU) — Citra 12.9% — Boil — 2 min 50 g — Cascade 5.6% — Aroma — 0 min hopstand 30 g — Citra 12.9% — Aroma — 0 min hopstand [B]Andre ingredienser[/B] 5.11 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash 10.06 g — Epsom Salt (MgSO4) — Mash 21.76 g — Gypsum (CaSO4) — Mash 3 ml — Lactic Acid 80% — Mash [B]Meskeinformasjon[/B] Temperature — 67 °C — 90 min Mash Out — 78 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Pia Kiwi Pale Ale Gjærmengde: 30g Informasjon om gjæring: Primary — 20 °C — 14days Denne ble stående i 3 uker ColdCrash i 1 uke [B]Kommentarer[/B] Gjær fra CrossMyLoof - går mer som en Blonde [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. desember 2019 Flasket: 3. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N