Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1090
FG: 1019
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 9,6%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 53 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner 6500 g
Caramunich III 400 g
Bisciut 250 g
Aromatic 200 g
Special B 150 g
Pale Choco 100 g
Mørk kandissirup 700 g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum @ 60 min: 20 g
EKG @ 20 min: 10 g
EKG @ 5 min: 15 g

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 C i 60 min
72 C i 30 min
78 C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 600 mrd celler
Informasjon om gjæring:
18 C i 7 dager
20 C i 7 dager

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med vørter

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. mai 2019
Flasket: 10. juli 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N