Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1090 FG: 1019 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 9,6% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 53 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner 6500 g Caramunich III 400 g Bisciut 250 g Aromatic 200 g Special B 150 g Pale Choco 100 g Mørk kandissirup 700 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum @ 60 min: 20 g EKG @ 20 min: 10 g EKG @ 5 min: 15 g [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C i 60 min 72 C i 30 min 78 C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 600 mrd celler Informasjon om gjæring: 18 C i 7 dager 20 C i 7 dager [B]Kommentarer[/B] Karbonert med vørter [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. mai 2019 Flasket: 10. juli 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N