Brygger: Thorbjørn Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Heimabrugg
OG: 1,074
FG: 1,015
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,7%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,6 kg Pale ale malt
3,6 kg Pils malt
100 gr. Cara pils
100 gr. Pale Crystal

[B]Humle og krydder[/B]
40gr. Mittelfruh 180 min
7 gr. Saaz 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Einerkvister. Ca. 1,2 kg skylt og fordelt på mesk og skyllevann.

[B]Meskeinformasjon[/B]
68°c 90 min
78°c 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Sigmunds Voss kveik
Gjærmengde: 35 ml.
Informasjon om gjæring:
36°c 1 dag
37°c 1 dag
38°c 5 dager

[B]Kommentarer[/B]
3 timer kok

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. juni 2019
Flasket: 8. juni 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F