Brygger: Thorbjørn Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Heimabrugg OG: 1,074 FG: 1,015 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,6 kg Pale ale malt 3,6 kg Pils malt 100 gr. Cara pils 100 gr. Pale Crystal [B]Humle og krydder[/B] 40gr. Mittelfruh 180 min 7 gr. Saaz 60 min [B]Andre ingredienser[/B] Einerkvister. Ca. 1,2 kg skylt og fordelt på mesk og skyllevann. [B]Meskeinformasjon[/B] 68°c 90 min 78°c 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Sigmunds Voss kveik Gjærmengde: 35 ml. Informasjon om gjæring: 36°c 1 dag 37°c 1 dag 38°c 5 dager [B]Kommentarer[/B] 3 timer kok [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. juni 2019 Flasket: 8. juni 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F