Brygger: Glomså Bryggeri
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1060
FG: 1018
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 14,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Best Pilsen malt: 5,3 kilo
Weyermann Caramunich 1,1 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Mosaic Cryo Hops
60 gram etter 5. min. når koking ferdig.
70 gram direkte i gjæringsdunk
70 gram etter 6 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
Laktose 0,5 kg. (røres inn mot kokeslutt)

Multer: 1 kg i gjæringskar etter 6 dager

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 60 min., 78 grader i 5 min.

Koses i 90 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safeale US-04
Gjærmengde: 2 poser
Informasjon om gjæring:
14 dager i gjæringskar 21-22 grader

[B]Kommentarer[/B]
Er usikker hvordan man skal registrere IBU og EBC

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. august 2019
Flasket: 13. august 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N