Brygger: Glomså Bryggeri Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1060 FG: 1018 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 14,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best Pilsen malt: 5,3 kilo Weyermann Caramunich 1,1 kg [B]Humle og krydder[/B] Mosaic Cryo Hops 60 gram etter 5. min. når koking ferdig. 70 gram direkte i gjæringsdunk 70 gram etter 6 dager [B]Andre ingredienser[/B] Laktose 0,5 kg. (røres inn mot kokeslutt) Multer: 1 kg i gjæringskar etter 6 dager [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 min., 78 grader i 5 min. Koses i 90 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safeale US-04 Gjærmengde: 2 poser Informasjon om gjæring: 14 dager i gjæringskar 21-22 grader [B]Kommentarer[/B] Er usikker hvordan man skal registrere IBU og EBC [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. august 2019 Flasket: 13. august 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N