Brygger: Erik Nygaard Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1,055 FG: 1,010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 55 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Oter, Victory, karamünchen, lys sjokomalt, sjokomalt, krystallmalt [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer, EKG [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64C 75 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp028 Gjærmengde: Rikelig Informasjon om gjæring: 10 dager på 18 c, 4 dager på 22 c, [B]Kommentarer[/B] Vørterkarbonert. Forøvrig en revisjon av tidligere innlevert oppskrift basert på tilbakemeldinger fra dommere i NM2018. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. mai 2018 Flasket: 16. mai 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N