Brygger: Erik Nygaard
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1,055
FG: 1,010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 55 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Oter, Victory, karamünchen, lys sjokomalt, sjokomalt, krystallmalt

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer, EKG

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64C 75 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp028
Gjærmengde: Rikelig
Informasjon om gjæring:
10 dager på 18 c, 4 dager på 22 c,

[B]Kommentarer[/B]
Vørterkarbonert. Forøvrig en revisjon av tidligere innlevert oppskrift basert på tilbakemeldinger fra dommere i NM2018.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. mai 2018
Flasket: 16. mai 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N