Brygger: Svein Erik Kvamsdal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/maibock OG: 1,074 FG: 1,018 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.4 kg (52.3%) — Ireks Pilsner Malt — Grain — 3.5 EBC 2 kg (30.8%) — Ireks Vienna Malt — Grain — 9 EBC 1 kg (15.4%) — BestMalz Munich — Grain — 15 EBC 100 g (1.5%) — Ireks Mela Beech — Grain — 85 EBC [B]Humle og krydder[/B] 18 g (18 IBU) — Magnum 9.7% — Boil — 90 min 40 g (5 IBU) — Hallertauer Mittelfrueh 3.8% — Boil — 10 min [B]Andre ingredienser[/B] 4.6 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash 2.3 g — Gypsum (CaSO4) — Mash 2.4 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Sparge 1.2 g — Gypsum (CaSO4) — Sparge 1 items — Whirlfloc — Boil — 15 min 1 tsp — Yeast Nutrients — Boil — 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] Temperature — 60 °C — 10 min Temperature — 66 °C — 60 min Temperature — 77 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp833 Gjærmengde: 800 bill cells Informasjon om gjæring: Primary — 11 °C — 12 days Primary — 14 °C — 2 days Primary — 18 °C — 4 days Cold Crash — 2 °C — 1 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. januar 2020 Flasket: 19. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F