Brygger: Finn Berger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1,048 FG: 1,012 Mengde vørter: 47,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt til 47 liter vørter etter kok 7,56 kg (84%) Maris Otter 0,36 kg (4%) Simpson's T50 130 EBC 0,54 kg (6%) Simpsons DRC 300 EBC 0,54 kg (6%) Simpsons Amber malt 65 EBC [B]Humle og krydder[/B] Humle 30 gr Target 9% @ 60 30 gr EKG @ 10 30 gr Fuggles @ 10 30 gr EKG @ 5 30 gr Fuggles @ 5 [B]Andre ingredienser[/B] 4,5 ts kalsiumsulfat 1,5 ts kalsiumklorid [B]Meskeinformasjon[/B] 66 + 72 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1318 Gjærmengde: 600 milliarder celle Informasjon om gjæring: 17 til 19 grader [B]Kommentarer[/B] Karbonert med vørter [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. desember 2019 Flasket: 21. desember 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N