Brygger: Finn Berger
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4B Engelsk best bitter
OG: 1,048
FG: 1,012
Mengde vørter: 47,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt til 47 liter vørter etter kok
7,56 kg (84%) Maris Otter
0,36 kg  (4%)  Simpson's T50 130 EBC
0,54 kg  (6%)  Simpsons DRC 300 EBC
0,54 kg  (6%)  Simpsons Amber malt 65 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
Humle
30 gr Target 9% @ 60
30 gr EKG @ 10
30 gr Fuggles @ 10
30 gr EKG @ 5
30 gr Fuggles @ 5

[B]Andre ingredienser[/B]
4,5 ts kalsiumsulfat
1,5 ts kalsiumklorid

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 + 72 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1318
Gjærmengde: 600 milliarder celle
Informasjon om gjæring:
17 til 19 grader

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med vørter

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. desember 2019
Flasket: 21. desember 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N