Brygger: Dag Hovland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1,049
FG: 1,012
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 19,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt 80%
Flaket mais 10%
Vienna malt 10%
Syremalt 2%

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau blanc
10 gram 60 min
50 gram 5 min
40 gram tørrhumle en uke

[B]Andre ingredienser[/B]
Klarning: 
Krusflik (Irish moss) under kok
Gelatin 

Vannjustering
Kalsiumklorid
Gips
Bordsalt

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader til jod test negativ, så øker til 75 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Bavarian Lager M76
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Starter på 10 grader, så øker gradvis til 18 grader mot slutten. Så 1 grader i to uker, med tørrhumle siste uke

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. januar 2020
Flasket: 23. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N