Brygger: Dag Hovland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1,049 FG: 1,012 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 19,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt 80% Flaket mais 10% Vienna malt 10% Syremalt 2% [B]Humle og krydder[/B] Hallertau blanc 10 gram 60 min 50 gram 5 min 40 gram tørrhumle en uke [B]Andre ingredienser[/B] Klarning: Krusflik (Irish moss) under kok Gelatin Vannjustering Kalsiumklorid Gips Bordsalt [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader til jod test negativ, så øker til 75 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Bavarian Lager M76 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Starter på 10 grader, så øker gradvis til 18 grader mot slutten. Så 1 grader i to uker, med tørrhumle siste uke [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. januar 2020 Flasket: 23. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N