Brygger: Hans Olav Rønneseth Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1,050 FG: 1,014 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 43,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 17,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9 kg (86.7%) — BestMalz Pale Ale — Grain — 5 EBC 800 g (7.7%) — BestMalz Munich Dark — Grain — 28 EBC 583 g (5.6%) — Weyermann Caramunich III — Grain — 140 EBC [B]Humle og krydder[/B] 51.4 g (16 IBU) — Willamette 5.5% — Boil — 75 min 30.2 g (8 IBU) — Vanguard 5.6% — Boil — 35 min 21.6 g (5 IBU) — Cascade 5.6% — Boil — 35 min 32.5 g (1 IBU) — Cascade 5.6% — Boil — 2 min 32.5 g (1 IBU) — Hallertau Mittelfruh 4% — Boil — 2 min 32.5 g (1 IBU) — Hallertau Mittelfruh 4% — Boil — 2 min 48.6 g — Cascade 5.6% — Dry Hop — day 7 48.6 g — Hallertau Mittelfruh 4% — Dry Hop — day 7 [B]Andre ingredienser[/B] 4.4 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash 1.6 g — Epsom Salt (MgSO4) — Mash 1.7 g — Gypsum (CaSO4) — Mash 1 drops — Protafloc — Boil — 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] Mash — 47 °C — 20 min Mash — 57 °C — 5 min Mash — 69 °C — 35 min Mah out — 77 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 2pk på starter (866) Informasjon om gjæring: 1.9 pkg — White Labs WLP833 German Bock Lager 5.1 L starter 501 g DME / 612 g LME 866 billion yeast cells Primary — 13 °C — 1 days Primary — 11 °C — 3 days Secondary — 16 °C — 2 days Secondary — 2.2 °C — 7 days Secondary — 2.2 °C — 10 days [B]Kommentarer[/B] Tørrhumle etter 7 dager under ColdCrashing [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. januar 2020 Flasket: 26. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N