Brygger: Idar Tronstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1,085 FG: 1,012 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 62 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner 8,25 kg Munich Malt 500 gram Biscuit Malt 0,25 kg Melanoiden Malt 0,20 kg Chocolade Malt 0,12 kg Special B Malt 0,12 kg Brown Sugar, Dark 500 gr [B]Humle og krydder[/B] 33,5 gram Hallertauer Mittelfrueh 30 gram Goldings [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Enstegsmesking hvor temperaturen varierte mellom 66-68 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Danstar belle saison Gjærmengde: 2 pk tørrgjær Informasjon om gjæring: Gjæret på 19 grader [B]Kommentarer[/B] Valgte Goldings i stedet for Fuggles Karbonert med en sukkerbit i hver flaske. Skylte i en time før koking Usikker på EBC [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. februar 2017 Flasket: 19. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N