Brygger: Håkon Bugge Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1,052 FG: 1,004 Mengde vørter: 54,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 4,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best Pilsen Malt, 10kg Best Acidulated Malt, 200g [B]Humle og krydder[/B] Magnum, 11.7%, 44g @FWH Ekuanot Cryo, 20.5%, 60g @ WP - 20min Ekuanot Cryo, 21.2%, 10g @ WP - 20min (det over per 50 liter) Tørrhumling, 25 liter (rett etter stormgjæring): Warrior, 16.7%, 18g@DH Centennial, 8.5%, 30g@DH Simcoe, 11.2%, 22g@DH [B]Andre ingredienser[/B] 9.2g Kalsiumsulfat 4.6g Kalsiumklorid (det over per 50 liter) [B]Meskeinformasjon[/B] Grader MInutter 55 15 66 45 74 10 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP800 Gjærmengde: 563 mrd celler Informasjon om gjæring: 14 daget på ca. 10 grader Så gradvis opp til 21 grader 1 uke på ca. 21 grader [B]Kommentarer[/B] Dette var en split batch. Alt før gjæring er per 50 liter, gjæring per 25 liter. AP og tørrhumling ikke med i noe IBU beregning. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. mars 2020 Flasket: 22. april 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N