Brygger: Håkon Bugge
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1,052
FG: 1,004
Mengde vørter: 54,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 4,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Best Pilsen Malt, 10kg
Best Acidulated Malt, 200g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, 11.7%, 44g @FWH
Ekuanot Cryo, 20.5%, 60g @ WP - 20min
Ekuanot Cryo, 21.2%, 10g @ WP - 20min
(det over per 50 liter)

Tørrhumling, 25 liter (rett etter stormgjæring):

Warrior, 16.7%, 18g@DH
Centennial, 8.5%, 30g@DH
Simcoe, 11.2%, 22g@DH

[B]Andre ingredienser[/B]
9.2g Kalsiumsulfat
4.6g Kalsiumklorid
(det over per 50 liter)

[B]Meskeinformasjon[/B]
Grader MInutter
55	15
66	45
74	10

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP800
Gjærmengde: 563 mrd celler
Informasjon om gjæring:
14 daget på ca. 10 grader
Så gradvis opp til 21 grader
1 uke på ca. 21 grader

[B]Kommentarer[/B]
Dette var en split batch. Alt før gjæring er per 50 liter, gjæring per 25 liter.

AP og tørrhumling ikke med i noe IBU beregning.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. mars 2020
Flasket: 22. april 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N