Brygger: Jan Henrik Jørgensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,050
FG: 1,009
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt, 68%
Munich Malt, 14%
Wheat Malt, 14%
Oat Malt, 4%

[B]Humle og krydder[/B]
Simcoe, 12 IBU / FWH
Citra, 6 IBU / 15min boil
Denali, 6 IBU / 15min boil
Citra, 4 IBU / Whirlpool 20min@75C Denali, 4 IBU / Whirlpool 20min@75C
Azacca, 2 IBU / Whirlpool 20min@55C
Ekuanot, 50gr / Whirlpool 10min@18C
Amarillo, 70gr / Dry Hop 2Days@day 12
Simcoe, 30gr / Dry Hop 2Days@day 12

[B]Andre ingredienser[/B]
1ea Protafloc
1ea Servomyces
1ea Yeast Nutrient
10ml Clarity Ferm

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash @ 65degC/90min
Mash Out @ 76degC/15min
Boil 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001 / WLP051
Gjærmengde: 2 x 2.5liter starter
Informasjon om gjæring:
Pitched yeast @ 16degC
Free rise for 1 day to 19degC and kept for the remains.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. februar 2020
Flasket: 9. mars 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F