Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen (sydtysk) OG: 1050 FG: 1014 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 14,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Hvetemalt: 3 kg Pilsnermalt: 1.2 kg Münichmalt: 0.6 kg Biscuitmalt: 0.2 kg Syremalt: 0.15 kg [B]Humle og krydder[/B] Magnum, 60 min: 8 g Mittelfrüh, 5 min: 30 g [B]Andre ingredienser[/B] CaSO4: 5 g CaCl2: 5 g Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 43 grader: 20 min 67 grader: 60 min 78 grader: 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Gjærmengde: 200 mrd celler Informasjon om gjæring: 17 grader i 7 dager – økes gradvis til 20 grader gjennom resten av forløpet. 16 dager totalt [B]Kommentarer[/B] Karbonert med vørter [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. januar 2019 Flasket: 18. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N