Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen (sydtysk)
OG: 1050
FG: 1014
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 14,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Hvetemalt: 3 kg
Pilsnermalt: 1.2 kg
Münichmalt: 0.6 kg
Biscuitmalt: 0.2 kg
Syremalt: 0.15 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, 60 min: 8 g
Mittelfrüh, 5 min: 30 g

[B]Andre ingredienser[/B]
CaSO4: 5 g
CaCl2: 5 g
Gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
43 grader: 20 min
67 grader: 60 min
78 grader: 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300
Gjærmengde: 200 mrd celler
Informasjon om gjæring:
17 grader i 7 dager – økes gradvis til 20 grader gjennom resten av forløpet. 16 dager totalt

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med vørter

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. januar 2019
Flasket: 18. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N