Brygger: Hans Petter Kristoffersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3E Klassisk norsk juleøl
OG: 1064
FG: 1023
Mengde vørter: 52,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 44 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils malt.
Munich malt
diverse cara malt
Blankt candy sukker
Brunt Candy sukker

[B]Humle og krydder[/B]
E.K. Golding blomst.
Enebær
vaniljeborbun
appelsinskall
kakaonibs

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesk 1 time 64-66 grader
utmesk 78 i 15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: M84
Gjærmengde: 4 pakker
Informasjon om gjæring:
Gjæret på fermantasaurus
i ca 16-18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. september 2019
Flasket: 30. september 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N