Brygger: Hans Petter Kristoffersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3E Klassisk norsk juleøl OG: 1064 FG: 1023 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 44 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils malt. Munich malt diverse cara malt Blankt candy sukker Brunt Candy sukker [B]Humle og krydder[/B] E.K. Golding blomst. Enebær vaniljeborbun appelsinskall kakaonibs [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk 1 time 64-66 grader utmesk 78 i 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M84 Gjærmengde: 4 pakker Informasjon om gjæring: Gjæret på fermantasaurus i ca 16-18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. september 2019 Flasket: 30. september 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N