Brygger: Rolv Bergesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/maibock
OG: 1,068
FG: 1,013
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
12% Vienna
41% Maris Otter
47% Pils

[B]Humle og krydder[/B]
Summit FWH
Mittelfrüh 15min
Mittelfüh 0min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader, 1 time
72 grader utmesk, 10 min

skylling 75 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833
Gjærmengde: 3 pk, no starter
Informasjon om gjæring:
12 grader i 4 uker
15 grader i 1 uke
Cold crash 2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. juni 2019
Flasket: 1. august 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N