Brygger: Rolv Bergesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/maibock OG: 1,068 FG: 1,013 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 12% Vienna 41% Maris Otter 47% Pils [B]Humle og krydder[/B] Summit FWH Mittelfrüh 15min Mittelfüh 0min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader, 1 time 72 grader utmesk, 10 min skylling 75 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Gjærmengde: 3 pk, no starter Informasjon om gjæring: 12 grader i 4 uker 15 grader i 1 uke Cold crash 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. juni 2019 Flasket: 1. august 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N