Brygger: Petter Buhagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse) Ekstra ingredienser: Aprikos OG: 1038 FG: 1012 Mengde vørter: 23,5l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,3% Beregnet IBU: 5,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2000g Pilsnermalt 1200g Hvetemalt 200g Carapils [B]Humle og krydder[/B] 15g Fuggle, 5%AA, 30 min kok, 4,6 IBU [B]Andre ingredienser[/B] 500g Laktose 3000g Aprikospure [B]Meskeinformasjon[/B] 15 liter vann. 65°C i 60 min. 78°C i 10 min. Skylte med 15,7 liter vann på 78°C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 1pk rehydrert Informasjon om gjæring: Kjelesyrnet med Probi:mage (L. Plantarum). 19°C i 3 dager. 20°C i 2 dager. 21°C i 12 dager. 3°C i 7 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2019 Flasket: 7. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N