Brygger: Knut Halvorsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1048 FG: 1015 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter, 3,5 kg Caramel malt 150 etc, 0,5 kg [B]Humle og krydder[/B] Northern brewer 13 g, 60 min EKG 15 g,15 min Northern brewer 15 g, 15 min [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering som Gahr, gjærnæring, whirlfloc [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 min, 74 grader i 30 min, skylling i 45 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S 04 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Gjæring på 20 grader i 18 dager. SG 1018 etter 3 DG og 1014 etter 8 og 14 DG. Primet med 4 g sukker/l. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. mars 2019 Flasket: 23. april 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F