Brygger: Trond Rasmussen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsner OG: 1053 FG: 1010 Mengde vørter: 13,0l Mengde ferdig øl: 11,0l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 6,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,6 kg pils 2 ebc 0,2 kg bohemian pils 4 ebc 0.2 kg Munich 1 . 17.7 ebc 0.15 Carapils 3.9 ebc [B]Humle og krydder[/B] 20 gram Perle. 60 min kok 10 gram Mittelfrue. 30 min kok 10 gram Mittelfrue.20 min kok 10 gram Strisselspalt. 10 min kok [B]Andre ingredienser[/B] 3 gram CaSO4 og 1.5 gram CaCl2 i meskevann 1.5 gram CaSO4 og 0.75 gram CaCl2 i skyllevann 6 dråper IBU forsterker. (6%) [B]Meskeinformasjon[/B] Meskes på 63 grader i 60 min. Deretter 70 grader 30 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 850 Gjærmengde: 300milliarder Informasjon om gjæring: Gjæres på 11 grader. 13 grader siste 4 dager [B]Kommentarer[/B] Tlsatte noen dråper IBU forsterker etter en smaksprøve. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. november 2019 Flasket: 4. desember 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F