Brygger: Trond Rasmussen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsner
OG: 1053
FG: 1010
Mengde vørter: 13,0l
Mengde ferdig øl: 11,0l
Alkoholstyrke: 5,7%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 6,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,6 kg pils 2 ebc
0,2 kg bohemian pils 4 ebc
0.2 kg Munich 1 . 17.7 ebc
0.15 Carapils 3.9 ebc

[B]Humle og krydder[/B]
20 gram Perle. 60 min kok
10 gram Mittelfrue. 30 min kok
10 gram Mittelfrue.20 min kok
10 gram Strisselspalt. 10 min kok

[B]Andre ingredienser[/B]
3 gram CaSO4 og 1.5 gram CaCl2 i meskevann
1.5 gram CaSO4 og 0.75 gram CaCl2 i skyllevann

6 dråper IBU forsterker. (6%)

[B]Meskeinformasjon[/B]
Meskes på 63 grader i 60 min.
Deretter 70 grader 30 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 850
Gjærmengde: 300milliarder
Informasjon om gjæring:
Gjæres på 11 grader.
13 grader siste 4 dager

[B]Kommentarer[/B]
Tlsatte noen dråper IBU forsterker etter en smaksprøve.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. november 2019
Flasket: 4. desember 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F