Brygger: Lars Johan Ulveseth
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Heimabrugg
OG: 1,069
FG: 1,014
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,6%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8,3 kg pale malt fra Norsk malt
0,5 kg Stjørdalsmalt

[B]Humle og krydder[/B]
100 g Fletre humle 2,5%AA @60 min (hel humle)
100 g Fletre humle 2,5%AA @0 min (hel humle)

[B]Andre ingredienser[/B]
Einerlåg til mesk og skylling

[B]Meskeinformasjon[/B]
40 C @10 min
50 C @10 min
64 C @160 min
78 C @10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Sigmund Gjernes kvei
Gjærmengde: 2 g tørket kveik
Informasjon om gjæring:
4 dager på 39 C

[B]Kommentarer[/B]
Kokes i 240 minutter (4 timer)

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. oktober 2018
Flasket: 30. oktober 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F