Brygger: Lars Johan Ulveseth Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Heimabrugg OG: 1,069 FG: 1,014 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,6% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8,3 kg pale malt fra Norsk malt 0,5 kg Stjørdalsmalt [B]Humle og krydder[/B] 100 g Fletre humle 2,5%AA @60 min (hel humle) 100 g Fletre humle 2,5%AA @0 min (hel humle) [B]Andre ingredienser[/B] Einerlåg til mesk og skylling [B]Meskeinformasjon[/B] 40 C @10 min 50 C @10 min 64 C @160 min 78 C @10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Sigmund Gjernes kvei Gjærmengde: 2 g tørket kveik Informasjon om gjæring: 4 dager på 39 C [B]Kommentarer[/B] Kokes i 240 minutter (4 timer) [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. oktober 2018 Flasket: 30. oktober 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F