Brygger: Tore valsø Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1063 FG: 1,014 Mengde vørter: 47,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 9,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Hopshiner Pale bonsak gårdsmalteri: 10.5kg Chateau Wheat Blanc: 1.4 kg flaket havre: 1.4 kg Honning Malt bonsak gårdsmalteri: 0.4 kg [B]Humle og krydder[/B] 335 g citra 370 g galaxy 230 g mosaic [B]Andre ingredienser[/B] vann profil: Ca2+ 100 ppm mg2+ 18 ppm na+ 16 ppm cl 186 ppm SO42- 93 ppm HCO − 3 0 ppm [B]Meskeinformasjon[/B] 67c i 60 min. utmesk på 77c i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: London Ale III Gjærmengde: 1 millinon/ ml Informasjon om gjæring: 5 dager på 19c 4 dager på 22c 1 dager på 2c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. mai 2021 Flasket: 17. mai 2021 Filtrert: Nei Karbonering: F