Brygger: Tore valsø
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1063
FG: 1,014
Mengde vørter: 47,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 9,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Hopshiner Pale bonsak gårdsmalteri: 10.5kg
Chateau Wheat Blanc: 1.4 kg
flaket havre: 1.4 kg
Honning Malt bonsak gårdsmalteri: 0.4 kg

[B]Humle og krydder[/B]
335 g citra
370 g  galaxy
230 g mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]
vann profil:

Ca2+ 100 ppm
mg2+ 18 ppm
na+ 16 ppm
cl 186 ppm
SO42- 93 ppm
HCO − 3 0 ppm

[B]Meskeinformasjon[/B]
67c i 60 min. utmesk på 77c i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: London Ale III
Gjærmengde: 1 millinon/ ml
Informasjon om gjæring:
5 dager på 19c
4 dager på 22c
1 dager på 2c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. mai 2021
Flasket: 17. mai 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: F