Brygger: Trond Viggo Pettersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1,062 FG: 1,012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 8,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5.6 kg - Chateau Pilsen 2-Row 3.5 EBC (87.5%) 400 g - Chateau Munich Light 15 EBC (6.3%) 300 g - Chateau Wheat Blanc 4.5 EBC (4.7%) 100 g - Chateau Cara Clair 5.5 EBC (1.6%) [B]Humle og krydder[/B] Kok: 60 min - 10 g - Hallertau Magnum - 10.3% Hop Stand: 20 min 85 °C - 50 g - Citra - 13.8% (14 IBU) Tørrhumling: 7 days - 150 g - Citra - 13.8% [B]Andre ingredienser[/B] Andre ingredienser: Mash - 3.1 g - Calcium Chloride (CaCl2) Mash - 0.8 g - Epsom Salt (MgSO4) Mash - 0.8 g - Gypsum (CaSO4) Mash - 7 ml - Lactic Acid 80% 15 min - Boil - 1 items - Servomyces 15 min - Boil - 2.5 g - Yeast Nutrients 10 min - Boil - 5 g - Irish Moss [B]Meskeinformasjon[/B] Mash Profile Medium fermentability 63 °C - 15 min - Temperature 67 °C - 60 min - Temperature 70 °C - 15 min - Temperature 78 °C - 10 min - Temperature [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Fermentis Safebrew Gjærmengde: 3 pk Informasjon om gjæring: Fermentation Profile Ale 19 °C - 15 days - Primary 20 °C - 1 days - Primary 4 °C - 1 days - Carbonation 4 °C - 30 days - Conditioning [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. november 2019 Flasket: 27. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F