Brygger: Espen Aasen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12B Belgisk frukt lambic) Ekstra ingredienser: Blåbær OG: 1,045 FG: 1,005 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 5,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner, hvete, flaket hvete og flaket havre Maltodextrin Blåbær [B]Humle og krydder[/B] Gammel mosaic til ca 5 ibu [B]Andre ingredienser[/B] Blåbær: 160 gr/l [B]Meskeinformasjon[/B] 67,5 gr 75 min 78 gr 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S05 og dregs Gjærmengde: 11 gr s05 Informasjon om gjæring: Ca 1 uke primærgjæring før overføring til glassballong. Tilsatte 500 gr maltodextrin for å øke mengde komplekst sukker. Pitchet dregs fra Cantillon, Timmermanns og 3 fonteinen. Flasket med CBC-1 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. april 2018 Flasket: 20. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N