Brygger: Espen Aasen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 12B Belgisk frukt lambic)
Ekstra ingredienser: Blåbær
OG: 1,045
FG: 1,005
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 5,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner, hvete, flaket hvete og flaket havre
Maltodextrin
Blåbær

[B]Humle og krydder[/B]
Gammel mosaic til ca 5 ibu

[B]Andre ingredienser[/B]
Blåbær: 160 gr/l

[B]Meskeinformasjon[/B]
67,5 gr 75 min
78 gr 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S05 og dregs
Gjærmengde: 11 gr s05
Informasjon om gjæring:
Ca 1 uke primærgjæring før overføring til glassballong. Tilsatte 500 gr maltodextrin for å øke mengde komplekst sukker. Pitchet dregs fra Cantillon, Timmermanns og 3 fonteinen.

Flasket med CBC-1

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. april 2018
Flasket: 20. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N