Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,048 FG: 1,009 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 11,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt - 3200 g Munich, lys - 400 g Caramunich II - 220 g Hvetemalt - 200 g Syremalt - 100 g [B]Humle og krydder[/B] 60 min: Pilgrim 10 g 15 min: Pilgrim 12 g og Simcoe 12 g Flameout: Simcoe 15 g og Citra 15 g Tørrhumle, dag 11: Simcoe 40 g og Citra 50 g [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc, Gjærnæring, Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C i 60 min 72 g i 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: Starter, ca 1,5 l Informasjon om gjæring: 18 C i 11 døgn 20 C i 3 døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. januar 2020 Flasket: 29. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F