Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,048
FG: 1,009
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 11,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt - 3200 g
Munich, lys - 400 g
Caramunich II - 220 g
Hvetemalt - 200 g
Syremalt - 100 g

[B]Humle og krydder[/B]
60 min: Pilgrim 10 g
15 min: Pilgrim 12 g og Simcoe 12 g
Flameout: Simcoe 15 g og Citra 15 g
Tørrhumle, dag 11: Simcoe 40 g og Citra 50 g

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc, Gjærnæring, Brewers Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 C i 60 min
72 g i 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: Starter, ca 1,5 l
Informasjon om gjæring:
18 C i 11 døgn 
20 C i 3 døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. januar 2020
Flasket: 29. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F