Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,055
FG: 1,014
Mengde vørter: 13,5l
Mengde ferdig øl: 11,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 9,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1,6 kg Maris Otter
1,4 kg Hvete
230 gram Havre
160 gram Flaka Hvete
140 gram Acid

[B]Humle og krydder[/B]
15 gram Golding    60 min.
10 gram Golding    10 min.
5 gram Korianderfrø 5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
15 gram Appelsinskall 5 min.
1 stk Whirlfloc 15 min.
1 teskje gjærnæring 10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min. på 64 grader
15 min. på 72 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mangrove Jack M21
Gjærmengde: ca 200 bill celler
Informasjon om gjæring:
Pitch 16 grader.
18,5 grader i 4 dager.
0,5 grad økning per døgn til 21 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2019
Flasket: 24. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N