Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,055 FG: 1,014 Mengde vørter: 13,5l Mengde ferdig øl: 11,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 9,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 1,6 kg Maris Otter 1,4 kg Hvete 230 gram Havre 160 gram Flaka Hvete 140 gram Acid [B]Humle og krydder[/B] 15 gram Golding 60 min. 10 gram Golding 10 min. 5 gram Korianderfrø 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] 15 gram Appelsinskall 5 min. 1 stk Whirlfloc 15 min. 1 teskje gjærnæring 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min. på 64 grader 15 min. på 72 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove Jack M21 Gjærmengde: ca 200 bill celler Informasjon om gjæring: Pitch 16 grader. 18,5 grader i 4 dager. 0,5 grad økning per døgn til 21 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2019 Flasket: 24. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N