Brygger: Per Arnold Gulbrandsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3E Klassisk norsk juleøl
OG: 1068
FG: 1022
Mengde vørter: 38,0l
Mengde ferdig øl: 35,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich Malt 50%
Maris Otter Pale Malt 33%
Cara Crystal 8%
Cara Munich III 4%
Spesial B 4%

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer  62g 60 min
East Kent Golding 25g 15 min
East Kent Golding 25g 10 min
East Kent Golding 25g 5 min
East Kent Golding 25g 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68,5 grader 40 min
71 grader 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: SafLager W-34/70
Gjærmengde: 2,5 dl gjærslurry
Informasjon om gjæring:
14 grader i 23 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. april 2020
Flasket: 19. oktober 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F