Brygger: Per Arnold Gulbrandsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3E Klassisk norsk juleøl OG: 1068 FG: 1022 Mengde vørter: 38,0l Mengde ferdig øl: 35,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich Malt 50% Maris Otter Pale Malt 33% Cara Crystal 8% Cara Munich III 4% Spesial B 4% [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer 62g 60 min East Kent Golding 25g 15 min East Kent Golding 25g 10 min East Kent Golding 25g 5 min East Kent Golding 25g 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68,5 grader 40 min 71 grader 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: SafLager W-34/70 Gjærmengde: 2,5 dl gjærslurry Informasjon om gjæring: 14 grader i 23 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. april 2020 Flasket: 19. oktober 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F