Brygger: Hans Olav Rønneseth
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,089
FG: 1,022
Mengde vørter: 41,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 9,0%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 51,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8.2 kg (46.1%) — BestMalz Munich — Grain — 15 EBC
8 kg (44.9%) — BestMalz Pilsen — Grain — 3 EBC
600 g (3.4%) — Crisp Crystal Light — Grain — 88.5 EBC
400 g (2.3%) — Viking Malt Chocolate Light — Grain — 475 EBC
400 g (2.3%) — Simpsons Crystal Dark — Grain — 270 EBC
200 g (1.1%) — BestMalz Black Malt — Grain — 1200 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
60 g (24 IBU) — Magnum 10.2% — Boil — 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
7.77 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash

2.44 g — Epsom Salt (MgSO4) — Mash

2.51 g — Gypsum (CaSO4) — Mash

2.5 ml — Lactic Acid 80% — Mash

[B]Meskeinformasjon[/B]
Temperature — 66 °C — 60 min
Ganger 2 (dobbelmesk)
Mash Out — 78 °C — 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 996Bill
Informasjon om gjæring:
Primary — 12 °C — 21 days
Primary — 17 °C — 1 days
Primary — 19 °C — 1 days
Cold Crash — 3 °C — 5 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. september 2019
Flasket: 13. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N