Brygger: Hans Olav Rønneseth Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,089 FG: 1,022 Mengde vørter: 41,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 51,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8.2 kg (46.1%) — BestMalz Munich — Grain — 15 EBC 8 kg (44.9%) — BestMalz Pilsen — Grain — 3 EBC 600 g (3.4%) — Crisp Crystal Light — Grain — 88.5 EBC 400 g (2.3%) — Viking Malt Chocolate Light — Grain — 475 EBC 400 g (2.3%) — Simpsons Crystal Dark — Grain — 270 EBC 200 g (1.1%) — BestMalz Black Malt — Grain — 1200 EBC [B]Humle og krydder[/B] 60 g (24 IBU) — Magnum 10.2% — Boil — 60 min [B]Andre ingredienser[/B] 7.77 g — Calcium Chloride (CaCl2) — Mash 2.44 g — Epsom Salt (MgSO4) — Mash 2.51 g — Gypsum (CaSO4) — Mash 2.5 ml — Lactic Acid 80% — Mash [B]Meskeinformasjon[/B] Temperature — 66 °C — 60 min Ganger 2 (dobbelmesk) Mash Out — 78 °C — 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 996Bill Informasjon om gjæring: Primary — 12 °C — 21 days Primary — 17 °C — 1 days Primary — 19 °C — 1 days Cold Crash — 3 °C — 5 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. september 2019 Flasket: 13. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N