Brygger: Sigrid Ruyter Smolan Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,054 FG: 1,011 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 12 kg Maris Otter Pale Ale 0,6 kg Weyermann Carapils 0,6 kg Castle Cara Ruby [B]Humle og krydder[/B] 50 g Chinook v 60 min - boil 44 g Amarillo v 10 min - boil 20 g Centennial v 10 min - boil 100 g Cascade v 6 dager - dryhop 100 g Citra v 6 dager - dryhop [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min 72 grader i 30 min 77 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 1,5 pakke / ca.24 L Informasjon om gjæring: 12 dager v 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. februar 2020 Flasket: 26. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F