Brygger: Sigrid Ruyter Smolan
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,054
FG: 1,011
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 37,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
12 kg Maris Otter Pale Ale 
0,6 kg Weyermann Carapils 
0,6 kg Castle Cara Ruby

[B]Humle og krydder[/B]
50 g Chinook v 60 min - boil 
44 g Amarillo v 10 min - boil 
20 g Centennial v 10 min - boil 
100 g Cascade v 6 dager - dryhop 
100 g Citra v 6 dager - dryhop

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min 
72 grader i 30 min 
77 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 1,5 pakke / ca.24 L
Informasjon om gjæring:
12 dager v 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. februar 2020
Flasket: 26. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F