Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,063
FG: 1,010
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 8,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
30.3% Castle Malting Chateau Wheat Blanc
30.3% Bonsak Gårdsmalteri Fairytale ALE
24.2% Bonsak Gårdsmalteri Fairytale Pils
10.6% Castle Malting Chateau Chit Wheat Malt Flakes
4.6% Weyermann Carapils/Carafoam

[B]Humle og krydder[/B]
Motueka, mosaic

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67g 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp066
Gjærmengde: 1pk + starter
Informasjon om gjæring:
14 dager 19grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. januar 2020
Flasket: 3. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F