Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,063 FG: 1,010 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 8,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 30.3% Castle Malting Chateau Wheat Blanc 30.3% Bonsak Gårdsmalteri Fairytale ALE 24.2% Bonsak Gårdsmalteri Fairytale Pils 10.6% Castle Malting Chateau Chit Wheat Malt Flakes 4.6% Weyermann Carapils/Carafoam [B]Humle og krydder[/B] Motueka, mosaic [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67g 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp066 Gjærmengde: 1pk + starter Informasjon om gjæring: 14 dager 19grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. januar 2020 Flasket: 3. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F