Brygger: Marius Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,065 FG: 1,012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 54,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 78 % Golden promise 12 % Havregryn 10 % Hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] 0,1 g/l Columbus @60 min 4,4 g/l Galaxy hopstand @82 grader i 30 min 4,4 g/l Talus hopstand @82 grader i 30 min 1,0 g/l Columbus hopstand @82 grader i 30 min 1 g/l Galaxy trørrhumle @ dag 2 1 g/l Talus trørrhumle @ dag 2 0,25 g/l Columbus tørrhumle @ dag 2 2 g/l Galaxy trørrhumle @ dag 9 2 g/l Talus trørrhumle @ dag 9 0,5 g/l Columbus tørrhumle @ dag 9 [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc og servomyces Vannjustering til følgende profil: kalsium: 134 ppm magnesium: 19 ppm klorid: 190 ppm sulfat: 125 ppm Tilsatte ren oksygen ved pitch av gjær. [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 67 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP066 London Fog Gjærmengde: 1 mill. per ml plato Informasjon om gjæring: Pitchet på 18 grader. Lot stige naturlig til 20 grader. Holdt 20 i tre dager. Rampet opp til 21 grader før jeg reduserte temperaturen til 13,5 grader før siste tørrhumling. Kaldkræsj på 2 grader i 2 dager. Totalt 14 dager i gjæringskaret. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. april 2021 Flasket: 1. mai 2021 Filtrert: Nei Karbonering: F