Brygger: Anders Gjørwad Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,056 FG: 1,012 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 21 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,55 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 4 40,8 % 2,55 kg Pilsen (3,5 EBC) Grain 5 40,8 % 0,35 kg Munich Dark (25,0 EBC) Grain 6 5,6 % 0,35 kg Munich Malt (15,0 EBC) Grain 7 5,6 % 0,30 kg Cara Gold Malt - (120 EBC) Grain 8 4,8 % 0,15 kg Dark Crystal (275,0 EBC) Grain 9 2,4 % [B]Humle og krydder[/B] 15,00 g Hallertau Magnum [11,00 %] - Boil 60,0 min 20,00 g Citra [12,40 %] - Boil 10,0 min 20,00 g Mosaic (HBC 369) [11,60 %] - Boil 10,0 min 20,00 g Simcoe [11,67 %] - Boil 10,0 min 20,00 g Citra [11,90 %] - Steep/Whirlpool 10,0 min 20,00 g Mosaic (HBC 369) [12,25 %] - Steep/Whirlpool 10,0 min 20,00 g Simcoe [12,00 %] - Steep/Whirlpool 10,0 min 30,00 g Citra [11,90 %] - Dry Hop 3,0 Days 30,00 g Mosaic (HBC 369) [12,25 %] - Dry Hop 3,0 Days 30,00 g Simcoe [12,00 %] - Dry Hop 3,0 Days [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67->72->77*C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 2L starter Informasjon om gjæring: 17->18->19->20*C->1*C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. februar 2020 Flasket: 10. mars 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F