Brygger: Stian Olafsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4C Engelsk strong bitter/Pale ale OG: 57 FG: 17 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 38,5 Beregnet farge: 22,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,3kg Maris Otter 0,3kg Crystal 150 ebc 0,1kg Cara Amber 0,1kg Crystal 250 ebc [B]Humle og krydder[/B] 55 EKG 60 min 20g fuggle 15 min 45g fuggle 0 min [B]Andre ingredienser[/B] 6ml lacto 5g gips 3g calcium [B]Meskeinformasjon[/B] 55 grader 5 min 67 grader 60 min 78 grader 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1318 Gjærmengde: 240 Informasjon om gjæring: Pitches på 17 grader, øker til 19 over 2 dager. d6 senket ned til 17 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. november 2018 Flasket: 30. november 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F