Brygger: Stian Olafsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4C Engelsk strong bitter/Pale ale
OG: 57
FG: 17
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 38,5
Beregnet farge: 22,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,3kg Maris Otter
0,3kg Crystal 150 ebc
0,1kg Cara Amber
0,1kg Crystal 250 ebc

[B]Humle og krydder[/B]
55 EKG 60 min
20g fuggle 15 min
45g fuggle 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
6ml lacto
5g gips
3g calcium

[B]Meskeinformasjon[/B]
55 grader 5 min
67 grader 60 min
78 grader 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1318
Gjærmengde: 240
Informasjon om gjæring:
Pitches på 17 grader, øker til 19 over 2 dager. d6 senket ned til 17 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. november 2018
Flasket: 30. november 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F