Brygger: Svein Fugelsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 12A Gueuze lambic)
Ekstra ingredienser: 
OG: 1,045
FG: 1,010
Mengde vørter: 12,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 5,5
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Wheat malt
Wheat torrified
Wheat flaked

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Hersbruker

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
70 grader i 75 min
77 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 300 og div dregs
Gjærmengde: 100 ml slurry
Informasjon om gjæring:
Gjæret på ca 20 grader i 10 dager.
Tilsatte dregs fra div surøl og gjæret i ca 0.5 år på eiketønne

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. mai 2019
Flasket: 7. januar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: N