Brygger: Svein Fugelsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 12A Gueuze lambic) Ekstra ingredienser: OG: 1,045 FG: 1,010 Mengde vørter: 12,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 5,5 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Wheat malt Wheat torrified Wheat flaked [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Hersbruker [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 70 grader i 75 min 77 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 300 og div dregs Gjærmengde: 100 ml slurry Informasjon om gjæring: Gjæret på ca 20 grader i 10 dager. Tilsatte dregs fra div surøl og gjæret i ca 0.5 år på eiketønne [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. mai 2019 Flasket: 7. januar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: N