Brygger: Jan Arild Helle Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Belgisk frukt lambic OG: 1060 FG: 1008 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 4,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pilsner, hvete, cara ruby, havre og acis malt + havregryn [B]Humle og krydder[/B] sorachi ace [B]Andre ingredienser[/B] Sure kirsebær [B]Meskeinformasjon[/B] 68/60 77/20 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: BRY-97 og Abbey Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Gjæret i 18 dager, stukket om til fat og tilsatt gjær/bakteriekultur fra NØ, stått ett år på fat, stukket om og tilsatt ca 4 kg sure kirsebær i ca en mnd før flasking. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. mai 2020 Flasket: 1. juli 2021 Filtrert: Nei Karbonering: N