Brygger: Jan Arild Helle
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Belgisk frukt lambic
OG: 1060
FG: 1008
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 4,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pilsner, hvete, cara ruby, havre og acis malt + havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
sorachi ace

[B]Andre ingredienser[/B]
Sure kirsebær

[B]Meskeinformasjon[/B]
68/60
77/20

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: BRY-97  og Abbey
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæret  i 18 dager, stukket om til fat og tilsatt gjær/bakteriekultur fra NØ, stått ett år på fat, stukket om og tilsatt ca 4 kg sure kirsebær i ca en mnd før flasking.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. mai 2020
Flasket: 1. juli 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: N